27. aug. 2011

Albertslundløbet 2011 nær druknet i regn!

Trods massive regnbyger samt torden og lyn over Albertslund, var der 129 personer der stillede til start og løb Albertslundløbet 2011. 36 børn kom tørskoet rundt på den 2,1 km lange rute. Alle børn fik en medalje hængt om halsen da de krydsede målstregen ( pånær nogle få som får medaljen eftersendt) Medaljerne var sponsoreret af Malerfirmaet Geert Hansen & Co. Aps. Der var flotte præmier til nr. 1, 2 og 3, både drenge og piger. Derudover var der massere af spurt- og fighter præmier. Alle præmier var sponsoreret af Kaiser sport. Efter løbet var der frugt som var sponsoreret af SuperBrugsen i Herstedvester.93 voksne stod til start til ½ marathon løbet kl 10:00. Løbet var knapt nok sat i gang da uvejret satte ind. Men trods ufattelige mængder af vand samt et tordenvejr der slog strømmen fra på stadion kom alle løbere i mål og fik registreret en tid (tak til back up batteriet i tidtagersystemet). Også til de voksne var der flotte præmier fra Kaiser sport samt frugt fra SuperBrugsen i Herstedvester efter løbet.
Tak til alle deltagerene der trodsede vejret og kom og løb hos os. Og tusind tak til alle de frivillige hjælpere fra ALOT. Uden dem ville det ikke være muligt at gennemføre et arrangement som dette.
Også et stort tak til vores samarbejdspartner og sponsor Kaiser sport. Og til sidst, tak til vores medalje sponsor, Malerfirmaet Geert Hansen & Co. Aps og vores frugt sponsor, SuperBrugsen i Herstedvester.